Recruitment DJ

Een nieuw concept op wervingsgebied en uniek in Nederland, boek Chief S als Recruitment DJ.

Wat is het?

Als recruitment DJ ondersteun ik bedrijven en instellingen bij wervingscampagnes op bijvoorbeeld scholen, open dagen, alumnibijeenkomsten en andere events met muziek. Compleet met representatieve DJ booth met bedrijfslogo.

Versterk je Employer Brand

De arbeidsmarkt wordt krapper. Hiermee wordt het lastiger om goed gekwalificeerd personeel te interesseren voor de organisatie. Een goede uitstraling en bekendheid zijn daarom van toenemend belang.

Met alleen een stand met representatieve medewerkers val je niet op. De Recruitment DJ brengt wel die extra meerwaarde. Met een muziekstijl aangepast aan het Employer Brand van de organisatie en aan het doel van het event. Met een passende geluidsinstallatie en stijlvol DJ Meubel.

Voorbeeld van DJ Meubel met Branding

De Recruitment DJ begrijpt als geen ander dat de muziek en aanwezigheid van een DJ ondersteunend aan het event is en kan zich aanpassen aan de waarden van je organisatie. Dit betekent een representatieve DJ die je organisatie vertegenwoordigt, recruiters en geïnteresseerden die elkaar kunnen verstaan en een positieve sfeer op uw event.

Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier of bel 06-24287766. Na telefonische afstemming kan een vrijblijvende prijsopgave worden opgesteld.